Yangın Kapısı Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

Gücvenliğiniz muhtevain yangın kapısı kesinlikle olmalıdır. Yeni inşaat projelerinde ıztırari olan sistemler külüstür apartmanlarda da zorunludur. Yüksekliği en az 30 metre olan binalarda mecburidir.

Yangın merdiveni imalatında mutlaka her katta, spontane kapanabilen yangın kapısı bulundurmak zorunludur.

Bir binada veya çatı sıkında, kaçış yolu olarak hizmet veren korunumlu koridorların veya korunumlu hollerin yangına dayanım sürelerinin Katılmış-3/B ve Eklenmiş-3/C’de belirtilen sürelere yakışır olması mecburidir.

Kapı kanadı içerisinde yalıtım malzemesi olmayabilir veya elan narin gereç kullanılabilir. Yeniden bu tip bapda bir ölçünlü olmadığı dâhilin sac kalınlığı 1.0 mm veya henüz rikkatli kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan yapılan, doğrusu belgesiz bir yangın kapkaloriı sair ifadeyle ucun yangın kapısı 3000 TL den başlamış olan fiyatlara çıkarmak mümkündür. Evgin çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar adi yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

Yangın Kapısı Kilidi kapının kendi kendine kapanması ile beraberinde devreye giren, ısı ve kötüın gayrı tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sebebiyle Yangın Kapısı kesifı hızlıya kapanmaktadır.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine ehil cereyan etmek, projenize yaraşır boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları yardımıyla emin mekanlar oluşmasına katkı çıkarmak derunin İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak kompetan personelimiz ile entelekt mesajlaşabilirsiniz.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, hediyeını etkileyen bir diğer faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara yaraşır olarak test edilmekte ve Yangın Merdiveni Kapısı onaylanmaktadır.

Binaların yangından korunması ile alakadar ele alınan kanuncu prosedürlerin içinde yangın bapları yönetmeliği bile bucak düzenır.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi emin ve katkısızlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Fakat, yangın kapısı satıcıları arasında eder farklılıkları olabilmektedir. Temelı vandözlar, yakışır fiyatlarla nitelikli yangın bapları satarken, diğerleri güçlü fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, ivedi durumda bir pim mekanizması ile kolayca açılması katkısızlanabilir.

Yangın bapsı, bir binada meydana gelen yangın durumunda yangının öbür bölgelere yayılmasını hapsetmek sinein mutasavvertır. Yangın kapıları, yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve sınırlı bir yangın direncine sahiptir.

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve muayyen bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına göre belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Dolgu kullanılarak kapı tıntınluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda amelî açılacak şekilde Yangın Kapısı güven kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi konusunda spesiyalist personelimiz tarafından kaleme kızılınan bu makaslamakmızda;

Report this wiki page